Aftenmenu

FORRETTER

Ugens suppe . . .72,-
Køkkenet tilsmager efter sæsonens flora & fauna

Den klassiske rejecocktail . . .75,-
Smagfulde rejer, sprød salat, hjemmerørt dressing, asparges, citron, kaviar & dild

Røget laks . . .69,-
Med sauce verde, dild & citron. Serveres med smørristet rugbrød

Tarteletter . . .69,-
Flødestuvning med hønsekød & asparges, som i gamle dage


HOVEDRETTER

Stegt laks . . .189,-
Serveres med sæsonens grøntsager, kartofler & smørsovs

Gammeldags hakkebøf . . .138,-
200 gram hakket oksekød, serveres med bløde løg, spejlæg, agurkesalat, kartofler & skysovs

Pariserbøf . . .148,-
Serveres med rå æggeblomme, peberrod, rødløg, kapers, rødbeder & pickles

Wienerschnitzel . . .167,-
Mørt kalveinderlår, serveres med benfri sild, kapers, peberrod, citron, ærter, brasede kartofler & skysovs

Nyboders gryde . . .149,-
Oksekød, cocktailpølser, bacon & perleløg. Serveres med kartoffelmos

HOVEDRETTER fortsat

Stegt flæsk
ad libitum . . .148,-
Nænsomt stegt flæsk, kartofler med skræl, rødbeder & gammeldags persillesovs

Stegt flæsk . . .128,-
Ud af huset

Engelsk bøf . . .178,-
Serveres med kartofler, bløde løg, skysovs & syltede agurker

Ugens ret . . .98,-
Spørg tjeneren


DESSERTER

Pandekager . . .79,-
Serveres med vaniljeis & hindbærmarmelade – en rigtig klassiker

Gammeldags æblekage . . .67,-
Med et pift af sherry, som mormor lavede den

Chokolademousse . . .65,-
Serveres med flødeskum

Rødgrød med fløde . . .65,-
Som mor lavede den, da vi var børn

Citronfromage . . .69,-
Serveres med flødeskum

Friteret Camembert . . .79,-
Serveres med solbærmarmelade, ristet brød & smør