Vine

HVIDVIN

Carta Vieja . . .1/4 fl. 49,- 1/1 fl. 220,-
SAUVIGNON BLANC · CHILE
En meget spændende fyldig hvidvin, der er fadlagret på amerikanske egetræsfade, hvilket giver en dejlig frisk smag, samt en let tørhed.

BIO – Il Borgo . . . 1/1 fl. 235,-
GRILLO · TERRE SICILIANE IGT · ITALIEN
Vinen har en lys gylden farve og en lækker aroma med citrusnoter og krydderier. Smagen er frisk, behageligt krydret og vedvarende.

Dopff au Moulin . . . 1/1 fl. 289,-
RIESLING TRADITIONELLE · ALSACE · FRANKRIG
Vinen tilbyder en elegant frugtagtig aroma med bl.a. lemon, grape og fersken, men også noter af hvide blomster. Smagen er tør, intens og frisk, med god fyldig struktur.

Zöhrer . . . 1/1 fl. 319,-
SAND 1 · GRÜNER VELTLINER · ØSTRIG
Vinen har en lys gylden farve, smagen er behagelig og blød, med en tiltalende frisk fornemmelse på grund af en velafbalanceret syre, der efterlader et dybt indtryk.

Domaine Laroche . . . 1/1 fl. 379,-
CHABLIS SAINT MARTIN · BOURGOGNE · FRANKRIG
Både aromaen og smagen afslører straks Chablis’ typiske og tydelige mineralitet. Duften er præget af grønne æbler og gule noter som giver associationer til hø, dyb duft med masser af terroir, en anelse brændte kerner eller frø, en anelse vanilje/grøn melon. Smagen er kraftig af æble og mineraler, med brændte noter af gær og kalk.


CHAMPAGNE

Lanson Black Label Brut . . . 798,-
FRANKRIG
Indtagende frisk, fyldig og frugtrig bouquet med toner
af citrus, hvide blomster og abrikos. Vinen er livlig
med fine perlende bobler. Smagen har stor fylde, kraft
og elegance.

ROSÉVIN

Carta Vieja
. . . glas 49,- 1/1 fl. 220,-
MERLOT ROSÉ · CHILE
Vinens farve er funklende hindbærrød. Den frugtagtige aroma er stor og intens, med noter af hindbær, kirsebær og rosenblade. Smagen er saftig og velafbalanceret med tropiske frugter blandet med bløde citrusnoter, der efterfølges af en ren, frisk og vedvarende finish.


RØDVIN

Carta Vieja . . . 1/4 fl. 49,- 1/1 fl. 220,-
CABERNET SAUVIGNON · CHILE
Duften er præget af solbær og lidt grønne urter. Smagen er lækkert saftig, let krydret med modne solbær, lidt mørke kirsebær, krydderurter, toast og lidt egetræs vanilje. Vinen er særlig blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma, der viser, at den er lavet af den ædle Cabernet Sauvignon-drue.

BIO – Il Borgo . . . 1/1 fl. 235,-
NERO D’AVOLA · TERRE SICILIANE IGT · ITALIEN
Nero d’Avola er synonym med Sicilien og er den mest udbredte druesort på øen. Den mørkskallede drue har stor historisk betydning og har fået sit navn fra byen Avola på øens sydkyst (den sorte drue fra Avola). Vinen har en flot rubinrød farve og en krydret aroma. Smagen er fyldig og velstruktureret.

La Báscula . . . Økologisk · 1/1 fl. 279,-
CATALAN EAGLE · SPANIEN · GARNACHA/CARIÑENA/SYRAH
Druerne til vinen er dyrket økologisk. De gamle Garnacha og Cariñena vinstokke giver vinen et pikant mineralsk udtryk, som komplementeres elegant af Syrah- og Cabernetdruernes fyldigere rygrad. En kortvarig lagring i franske egetræsfade tilføjer et strejf af vanilje og kompleksitet. Smagen er krydret med lækre noter af chokolade og solbær.

Cà del Toma . . . 1/1 fl. 389,-
VALPOLICELLA RIPASSO · ITALIEN
Corvinadruerne fra det østlige Valpolicella udvælges omhyggeligt og opnår deres særlige dybde og kompleksitet fra 2. gæring med amaroneresterne. Vinen er velafbalanceret med harmonisk tannin.

Gigondas . . . 1/1 fl. 419,-
JEROME QUIOT · FRANKRIG
Vinen har en vidunderlig dyb rødlilla farve, og en aroma af sorte frugter, læder og krydderier. Den har en kraftig, men moden tannin i munden. Excellent længde.